Vermist: onze hond Baukje

Gepubliceerd op 24 maart 2020 om 22:34

15 april 2020

Na ruim 3 weken is Bauke niet thuis gekomen. Vorige week kwamen er 2 meldingen dat ze in De Vliet (Giessenburg) is verdronken 😢
Iedereen die geholpen heeft (op welke manier dan ook) met zoeken. Bedankt!


7 april 23.00 uur

Nog steeds is Baukje vermist. Vandaag alweer 2 weken! 😢
Hieronder even een tijdlijn:
*Dinsdag 24 maart zoek geraakt. Laatst gezien bij de boerderij van Schakel, Neerpolderseweg in Giessenburg
*Woensdag en donderdag niets gezien en gehoord.
*Vrijdag 27 maart om 7.45 een zwarte hond gezien in het gras naast de betuwelijn op het fietspad, het verlengde van de CM van Houwelingweg te Giessenburg.
*Zaterdag 28 maart omstreeks 14.30 een zwarte hond met iets wit gezien tussen de spoorwegovergang van Nu Buiten en Beneden Hardinxveld tussen spoor en de Giessen. Daar in de buurt schijnt iemand ze ook zondag te hebben gezien. Wel vage meldingen.
*Maandag 30 maart om half 10 een loslopende zwarte hond gezien langs de Parallelweg tussen Nieuweweg en Kerkweg in Hardinxveld-Giessendam. Ging richting beneden Hardinxveld.
*Donderdag 2 april om 18.30 uur door een jongentje van omstreeks 9 jaar gezien van de Sluisweg. Gezien op de Sluisweg op en nabij de voetbalvelden en rende daarna richting dijk. Richting onbekend. Daarna ontbreekt ieder spoor.
Helaas zijn de zichtmeldingen niet duidelijk en er zit geen patroon in. Daarom houden wij ook rekening met dat zij niet meer leeft of is meegenomen.

 

Weet je iets, laat ons het weten.

 


3 april 2020 18.27 uur

♦️♦️♦️Update Baukje:♦️♦️♦️
Ze is nog steeds vermist.
Maar gelukkig wel weer een zichtmelding.
Donderdagavond om 18.30 is zij gezien bij de voetbalvelden op de Sluisweg in Hardinxveld-Giessendam.
Blijf naar haar uitkijken. Boven en Beneden-Hardinxveld omgeving Sluisweg, Industrie-terrein, Parallelweg, Nieuweweg en iets verder kan ook nog.
Graag delen❗️❗️❗️


2 april 2020 17.45 uur

Update Baukje:
Ze is nog steeds vermist.
Maar er is wel een zichtmelding geweest. Ze is maandag omstreeks 9.45 uur gezien op de Parallelweg in Hardinxveld tussen de Nieuweweg en de Kerkweg. Ze loopt dus regelmatig langs het spoor. Kijk naar haar uit (Boven-Hardinxveld, Neder-Hardinxveld en Sliedrecht)
Graag delen.


1 april 2020 22:20 uur

Nog steeds is Baukje vermist. Intussen al ruim 8 dagen. Ze is een Friese Stabij. Overwegend zwart met schimmel. Krullend haar en een allemansvriend.
Er zijn 2 zichtmeldingen geweest. Alleen is niet duidelijk of dit ook daadwerkelijk om Baukje ging. We hebben het hele gebied (van spoorwegovergang Giessenburg tot spoorwegovergang Beneden Hardinxveld - tussen spoor en de Giessen) uitgekamd. Maar geen Baukje. We zijn ook wel bang dat ze misschien door iemand is meegenomen.
Als je iets gezien hebt of zie of wat weet, bel dan astjeblieft: 06-18445592
Zolang dit bericht op facebook staat is zij vermist. Als ik haar vind, plaats ik direct een update.
Delen = lief


30 maart 2020 20:59 uur

♦️♦️♦️ VERMIST ♦️♦️♦️

Nog steeds is Baukje vermist. Intussen al ruim 6 dagen. Ze is een Friese Stabij. Overwegend zwart met schimmel. Krullend haar en een allemansvriend.
Er zijn 2 zichtmeldingen geweest. Alleen is niet duidelijk of dit ook daadwerkelijk om Baukje ging. We hebben het hele gebied (van spoorwegovergang Giessenburg tot spoorwegovergang Beneden Hardinxveld - tussen spoor en de Giessen) uitgekamd. Maar geen Baukje. We zijn ook wel bang dat ze misschien door iemand is meegenomen.
Als je iets gezien hebt of zie of wat weet, bel dan astjeblieft: 06-18445592
Delen = lief


26 maart 2020 22:52 uur

Nog steeds is onze lieve Baukje vermist. We missen haar enorm. We hebben overal gezocht. Geen Baukje, geen spoor, geen zichtmeldingen.
* Wie heeft haar na 24 maart 15.00 uur gezien? Giessenburg, polder Giessen-Nieuwkerk. Wellicht is zij ergens in de omgeving gesignaleerd in Giessenburg, Giessen-Oudenkerk, Hardinxveld of Schelluinen of wellicht nog wat verder.
* Ook zijn we bang dat ze door iemand is meegenomen. Wie heeft waar dan ook in Nederland haar gezien, die voorheen daar niet was?
* Het is een Friese Stabij van 2 en een half jaar oud, zwart en schimmel van kleur en krullend haar. Ze luistert naar de naam Baukje.
Ze is gechipd en deze is nu op vermist gezet. Ze is aangemeld bij Amivedi, Dierenambulance Vianen en omstreken en Waar is onze Angel? Ook daar zijn geen zichtmeldingen binnen gekomen. Help zoeken en dit bericht te delen!!!


25 maart 2020 12:46 uur

 

Baukje is nog steeds niet gevonden. Wie heeft wat gezien. Laatst gezien: gisteren om ongeveer 15.00 uur aan de Neerpolderseweg 29 in Giessenburg. Daarna ontbreekt ieder spoor. Graag delen

https://www.facebook.com/jannie.verdoold/posts/2947682461920230